درباره وبلاگ


سلام با نظرات خود به بهبود مطالب کمک کنید.
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 14
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 18
بازدید ماه : 18
بازدید کل : 16916
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



داستان روزانه
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

شیمی دان شکاک
شیمی




   کاربرد دارویی مواد شیمیایی 

آب اکسیژنه (هیدروژن پراکسید): این ماده جهت تمیز کردن زخمها، ضدعفونی سطوح، جدا کردن پانسمان چسبیده به زخم، دهان شویه و خوشبو کننده ی دهان، جهت خارج کردن ترشحات گوش و شستشوی گوش خارجی كاربرد دارد.

آلومینیم استات:جهت درمان

امراض قارچی پوست (کچلی و کاندیدیاز) و همچنین گزش حشرات و نباتات به كار مي رود.

بنزوييك اسید (جوهر حسن لبه): به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی و نوشیدنی ها ونیز جلوگیری از رشد میکروب ها و رفع امراض قارچی پوست (کچلی

و کاندیدیاز).

تارتاریک اسید (جوهر درد): جهت جوشان کردن قرص ها و گرانول ها به کار می رود.

روی اکسید (توتیا): جهت درمان تب خال دهانی، در کرم های ضد آفتاب، جهت درمان هموروئید داخلی و خارجی، ضدعفونی، سوختگی، ضد خارش بوده و جهت رفع گزش حشرات و نباتات و نیز ضد نور و کک و مک و زیادی رنگدانه به کار می رود.

سدیم هیدروژن کربنات (جوش شیرین): جهت درمان اسهال، ضد سنگ های اوراتی و سیستئینی، جهت درمان زخم معده و دوازدهه، جهت کاهش اسید معده و ضد استفراغ بوده و جهت احیای قلبی – ریوی، شوک و پیشگیری، درمان ترمبوزعروقی، عمقی و آمبولی به کار می رود. همچنین در کم خونی همولیتیک، درمان نقرس و زیادی اوریک اسید خون، رفع مسمومیت با بار بیتوریک ها و سالیسیلات ها، رفع مسمومیت با الکل چوب (متانول) و اسیدهای ضعیف به کار می رود.

پتاسیم پرمنگنات: جهت درمان اگزما، امراض قارچی و میکروبی پوست (کچلی و کاندیدیاز)، شستشوی زخم ها و ضدعفونی سطوح، غرغره عفونت های قارچی و میکروبی پوست، شستشوی مثانه و سوند مثانه، دهان شویه و خوشبو کننده دهان (محلول 1 در4000) جهت رفع مسمومیت با آلکالوئید ها و همچنین تحریک استفراغ (در سموم خورده شده) و ضد خونریزی سطحی به کار می رود.

باریم سولفات: در تشخیص پزشکی به کمک اشعه ایکس، جهت رادیو گرافی معده و روده های باریک و کلون به کار می رود.

سدیم تیوسولفات: جهت رفع امراض قارچی پوست، رفع مسمومیت با سیانیدها (بعد از تزریق وریدی سدیم نیتریت) و رفع مسمومیت با آرسنیک به کار می رود.

دی نیتروکلروبنزن: جهت درمان طاسی منطقه ای (محرک رشد مو است) و نیز جهت رفع زگیل، پینه و میخچه كاربرد دارد.

روی سولفات: جهت درمان شوره ی سر و کک و مک و حفظ رنگ موهای بور و خرمایی، جهت درمان زوال عقل سالمندان و نیز درمان آکنه و لگاریس التیام زخم به کار می رود.

فرمالدئید: جهت رفع زگیل، پینه و میخچه، کشتن اسکولکس ها در کیست هیداتیک، جهت ضدعفونی لوازم و اطاق عمل، رفع تعریق زیاد و زگیل کف پا و نگهداری بافت بیوپسی به کار می رود.

فنل: این ماده بی حس کننده، ضد عفونی کننده و عصب کش دندان بوده و جهت دندان شویه و خوش بو کردن دهان به کار می رود.

نقره نیترات: جهت درمان زگیل، پینه و میخچه، ضدعفونی سوختگی، جلوگیری از خون ریزی بینی و نیز ضد خونریزی سطحی است.

آلومینیم هیدروکسید: جهت درمان اسهال مرمن، رفع زیادی اسید معده، ضد سنگهای فسفاته ادراری، درمان زخم معده و دوازدهه، ضد استفراغ و ... به کار می رود.

 

توجه داشته باشید که برخی از این مواد (مخصوصا در غلظت بالا) میتواند کشنده باشد. و برای مصارف درمانی هرکدام از این مواد غلظت، مقدار مصرف و نوع مصرف خاص خود را دارد.



کرو ماتو گرافی 

پر کاربردترین شیوه جداسازی مواد تجزیه ای کروماتوگرافی است که در تمام شاخه های علوم کاربردهایی دارد. کرماتوگرافی گروه گوناگون و مهمی از روش های جدا...........

 

درادامه مطلب.............



ادامه مطلب ...


پتاسیم نیترات 

پتاسیم نیترات یک ماده سفید رنگ است و انحلال ان در اب گرماگیر میباشد یکی از روش های اسان ان برای خالص سازی تبلور مجدد ان است این ماده به شدت اکسنده میباشد و از ترکیب نیتریک اسید و نمک های پتاسیم بدست می اید دارای ساختار بلوری اراگونیت است و در غار های مرطوب به وجود می اید  و به شوره و ملح الدباغین معروف است . 

 

ادامه مطلب ....................



ادامه مطلب ...


نشاسته

نشاسته پلیمری از مولکول های گلوکز است که بر اساس منبع تولید آن (ذرت، گندم، سیب زمینی، برنج و تاپیوکا) در محصولات مختلف از پر مصرف ترین افزودنی ها می باشد. مهمترین منبع نشاسته ذرت می باشد که در صنایع مختلف نیز بیشترین کاربرد را دارد. با ایجاد برخی تغییرات فیزیکی و شیمیایی نشاسته های پریژل و مدیفیه حاصل میشود که باعث ایجاد خواصی متفاوت و منحصر به فرد در محصول میشوند.

در ادامه....



ادامه مطلب ...



 
استون:

 

 
اَسِتون یک ماده شیمیایی و یکی از لکه برها است.

در ادامه مطلب...



ادامه مطلب ...


سه شنبه 7 آذر 1391برچسب:استون,خواص استون,کاربرد های استون,, :: 10:12 ::  نويسنده : محمد حسین بهشتی